Japaner, Japaner, Japaner!!

Den mest ihärdiga rapporteringen här på bloggen är definitivt den om Mari Simmulsons vackra serie "Tokyo". Två tillskott räknar vi in från förra Tokyo-inlägget!

Först välkomnar vi tillbaka den förlorade sonen nr 2092, eller en identisk klon, kan vi väl säga. Vi bytte bort kruset här och nu har vi alltså hittat ett likadant.

Sen har vi även inköpt det magnifika 45 cm höga kruset (nr 4074) som är i perfekt skick! Nu har vi 6 av 9 krus som är serien!

Familjen! De nya är de två till höger.


På plats i stringhyllan!


5 kommentarer:

UpsalaEkeby sa...

Verkligen fina!! Är alltid något speciellt med de lite högre vaserna/krusen!!

Den där Stringhyllan vore förresten väldigt kul att någon gång få se i sin helhet!! Måste vara en fantastiskt samling som ryms i den!!

trillivippa sa...

Vilken snygg samling! Har aldrig sett den här serien förut men den var superläcker, och extra snyggt när man har så många tillsammans.

Lybtar sa...

Fantastisk samling.
Håller med tidigare talare. Stringhyllan i sin helhet tack :)

Upsala-Ekeby samlarna sa...

Ja, visst är det en fin serie!

Apropå stringhyllan så räknade jag här om dagen att av föremålen som står i hyllan så har 130 st visats och 185 st inte, så det vore väl tråkigt och förstöra det roliga...

Herr Movarp sa...

Härliga färger kan man konstatera! Det största kruset var onekligen imponerande, speciellt när man ser serien tillsammans på detta vis!